Diskusjon:Monrad (slekt)

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Hei Dag T. Hoelseth, Har du mulighet til å se litt på denne artikkelen? Ser ut som noe har skjedd feil i redigeringa, slik at redigeringsboksene havner nederst på artikkelen.

Hei! ja, her har det skjedd et eller annet, men jeg klarer ikke umiddelbart å se hvordan det kan løses. Jeg poster en melding på J. P. Fagerbacks brukerdiskusjonsside og hører om han finner ut av det. Dag T. Hoelseth 11. jun 2013 kl. 21:41 (CEST)
Hei! Det ser ut til å være en feil i wikiversjonen i bruker. Oppstår pga 2. og 3. bilde av en eller annen grunn. --J. P. Fagerback 12. jun 2013 kl. 00:00 (CEST)
Hei J. P. Fagerback takker for svar, det er ingen stor krise, men mulig det går an å få rettet på etterhvert?
Hei J. P. Fagerback da ser det ut som at redigeringsboksene er på rett plass ;) Vet ikke om du allerede har fått på plass den nye versjonen?
Wikien ble oppgradert til ny versjon for et par timer siden, og problemet ser ut til å være løst. --WikiSysop (diskusjon) 13. jun 2013 kl. 11:47 (CEST)
Håpet at det skulle rette på det. Bra!!! --J. P. Fagerback (diskusjon) 13. jun 2013 kl. 23:26 (CEST)

Slektsvåpen

Hei Hans Cappelen mulig jeg var litt rask med fargeleggingen av våpenskjoldet, skal se om jeg får satt alt til sølv, slik at det blir mer i henhold til litteraturen ;)

Jeg svarer her bare litt raskt: Fargene i våpenet kan nok sjekkes nærmere, uten at jeg på sparket kjenner kilder hvor disse framgår bedre. Dersom bjelken er ment sjakkmønstret av svart og sølv, bør de hvite feltene gjøres sølvfarget fordi tegningens andre sølvfigurer er sølvfarget.Hans Cappelen (diskusjon) 17. jun 2013 kl. 11:44 (CEST)
Hei Hans Cappelen takker for gode innspill, jeg skal se om jeg får det til også;) Var noe usikker på hvordan jeg skulle tolke "sjakkmønstret", synes det ville sett rart ut med blått og sølv. Men regner da med at du sikkert har rett når det gjelder farger. Jeg har ikke "Norske slektsvåpen" tilgjengelig nå, men har lånt den et par ganger før.