Brukerdiskusjon:Espen Tjernshaugen

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til Slektshistoriewiki! Vi håper at du vil bidra mye og bra. Du ønsker trolig å lese hjelpesidene. Igjen, velkommen, og mor deg! Leif B. Kristensen (diskusjon) 26. apr 2014 kl. 00:28 (CEST)

Tusen takk for verdifullt arbeide med å legge inn lenker til skannede bøker fra bokhylla.no Det er litt av et løft du tar! --Elin Galtung Lihaug (diskusjon) 13. mai 2014 kl. 09:17 (CEST)
Hei og takk begge to, jeg har jo savnet en samling med ressurser slik som denne wikien tegner til å bli - og da er det hyggelig å kunne bidra litt med å bygge det opp.
Litt veiledning ang. diskusjoner: For å få innrykk starter man med kolon - ett mer enn forrige innlegg i tråden. For å få signatur lager man 4 stk "tilder" (krøllstreker ~ ) rett etter hverandre - da kommer signatur og dato + klokkeslett automatisk. (Jeg bruker gjerne et par bindestreker umiddelbart foran de 4 "tildene" for å få litt avstand.) --Elin Galtung Lihaug (diskusjon) 13. mai 2014 kl. 14:52 (CEST)
Flott, takk skal du ha - jeg skjønte at det ikke ble som det skulle og at jeg trengte opplæring for å få det til --Klypen (diskusjon) 13. mai 2014 kl. 15:06 (CEST)
Ellers finnes det en hurtigknapp i menyen over (i redigeringsmodus) som ser ut som en signatur, ved å bruke denne skjer det samme som Elin nevner. Ellers takker jeg også for mye godt arbeid. --Hilsen: David Widerberg Howden. (diskusjon) 14. mai 2014 kl. 01:21 (CEST)
Takk for det, David. Jeg vil fortsette med Møre og Romsdal og etterhvert Sogn og Fjordane, når det er gjort skal de fleste fylkene være gjennomgått systematisk - unntakene er Oppland og Hedmark som er godt dekket fra før. --Klypen (diskusjon) 14. mai 2014 kl. 16:48 (CEST)
Dine bidrag er høyt verdsatt! Tusen takk for innsatsen hittil! Ser dog gjerne at du skriver noen ord om deg på brukersiden din, slik at vi blir bedre kjent med deg (en generell oppfordring til alle brukere om i det minste å bruke fullt navn i brukerprofilen). Dag T. Hoelseth (diskusjon) 19. mai 2014 kl. 22:37 (CEST)
Mange takk for det, Dag. Jeg bruker nå fullt navn på wikiforum og i signatur her, brukernavnet kan godt forandres til fullt navn men har ikke funnet ut hvordan det gjøres eller om det lar seg gjøre. --Espen Tjernshaugen 20. mai 2014 kl. 11:33 (CEST)
Jeg tror ikke det lar seg gjøre å endre brukernavnet - jeg har samme problem som deg og skulle gjerne ha endret EGL til fullt navn. --Elin Galtung Lihaug (diskusjon) 20. mai 2014 kl. 12:40 (CEST)
Jeg har nå installert en utvidelse for å kunne endre brukernavn. Da endrer jeg navnene på dere to til «Espen Tjernshaugen» og «Elin Galtung Lihaug» nå, og så må dere logge ut og inn igjen med det nye navnet. Passordet blir ikke endret. --Leif B. Kristensen (diskusjon) 20. mai 2014 kl. 13:14 (CEST)
Hjertelig takk! --Espen Tjernshaugen 20. mai 2014 kl. 13:30 (CEST)

Slektsartikler

Veldig bra å se at det kommer inn flere slektsartikler, bla. fra deg og andre :) Ser i sandkassen, at du har noen på kladden allerede. Samtidig ser jeg kommentarer om rettelser til to bygdebøker, disse kan gjerne samles som underartikler til omtale av de to bygdebøkene, slik som denne: Liste_over_kjente_feil_i_Meldal_Bygdebok. --Hilsen: David Widerberg Howden. (diskusjon) 28. sep 2015 kl. 18:21 (CEST)

Setter pris på tilbakemelding, David. Skal se om jeg kan få til underartikler med rettelser til disse to og andre bygdebøker etterhvert. Men det igjen vil automatisk lede til spørsmål om å skrive artikler om bygdebøker – og det vil jeg helst unngå. Det må dermed bli snakk om underartikler til ikke-eksisterende artikler.--Espen Tjernshaugen (diskusjon) 28. sep 2015 kl. 23:42 (CEST)
Den er forståelig, det viktigste tenker jeg er sidene med rettelser, presentasjonen av bygdebøker kommer da i andre rekke ;) Det vil sikkert også være andre typer bøker som trenger slike sider..--Hilsen: David Widerberg Howden. (diskusjon) 28. sep 2015 kl. 23:58 (CEST)