Brukerdiskusjon:Dag T. Hoelseth

Fra Slektshistoriewiki
(Omdirigert fra Brukerdiskusjon:Dagtho)
Hopp til: navigasjon, søk

Infobokser

Da fant jeg ut hvor jeg skulle legge cssen og nå ser det mye bedre ut. Tekstene under bilde blir ikke helt slik som jeg ønsker, så det må jeg se litt nærmere på. --J. P. Fagerback (diskusjon) 4. apr 2014 kl. 01:21 (CEST)

Strålende! Dag T. Hoelseth (diskusjon) 4. apr 2014 kl. 08:24 (CEST)

Referansar

Hei, finst det ein enkel måte å importera malane som ligg til grunn for referanseoppsettet på norsk wikipedia? Ser dei har eit finare oppsett på referansane og lettare for å leggja inn ein del referansedata. SMH (diskusjon) 26. mai 2019 kl. 20:54 (CEST)

Det må jeg ev. sette meg inn i. Men det er ikke opp til enhver bruker å selv bestemme hva slags referansemaler som skal brukes for Slektshistoriewiki. Du er hjertelig velkommen til å ta det opp på Wikiforum og vise til eksempler, så kan vi diskutere det der. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 26. mai 2019 kl. 22:01 (CEST)
Kort oppfølging til gårdagens kommentar. Administrasjonen er selvsagt åpen for alle maler som kan forbedre produktet, men vi vil gjerne vite hvorfor du mener at referansemalene) brukt i Wikipedia er bedre enn det vi bruker i Slektshistoriewiki (Mediawiki). Har du lenker til malen(e) du tenker på? Uansett, selve implementeringen av maler bør nok administrasjonen ta hånd om, ikke den enkelte bruker. Ellers takk for din første artikkel, ser frem til flere! Dag T. Hoelseth (diskusjon) 27. mai 2019 kl. 08:19 (CEST)
Nok en kort oppfølging: Wikiforumet (sammen med de andre foraene) vil pga. tekniske problemer bli avviklet innen kort tid. Jeg var ikke klar over dette da jeg skrev kommentarene over. Wikiadministrasjonen vil opprette et eget torg (diskusjonstorg) som på Wikipedia slik at brukerne kan diskutere generelle wikispørsmål (altså ikke tematiske spørsmål knyttet til den enkelte artiklene). Vi kommer tilbake til dette. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 4. jun. 2019 kl. 09:57 (CEST)