Diskusjon:Norsk Slektshistorisk Tidsskrift

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Henta frå heimesida til NST

Det er vel ikkje meininga at ei slektwiki-side om NST skal innehalda reklame for å verta forfattar i tidsskriftet og kjøpsinformasjon om digitaleutgåver. Ein bør leggja opp til ei meir leksikalsk side, og heller leggje til ei ekstern lenkje til NSF si side på genealogi.no. Athos 24. sep 2012 kl. 08:33 (CEST)

Vi tar opp saken til diskusjon internt i administrasjonsgruppen og kommer tilbake til spm. senere! :-) Dag T. Hoelseth 24. sep 2012 kl. 08:39 (CEST)
Vi har som du ser valgt å tilbakeføre artikkelen slik du redigerte den, men med Leifbks rettelser, og vil heller lage en lenke til en forfatterinstruks på Genealogi.no. Vi håper du forstår at vi først valgte å bremse litt da artikkelen ble redigert i så stor grad av en anonym bruker. Samtidig vil vi benytte anledningen til å ønske deg velkommen som bruker. Med henvisning til din bidragsside på Wikipedia er det åpenbart at du kan bli en stor ressurs for oss. Vi vil dog oppfordre deg til å skrive noen ord om deg selv på brukerprofilen slik at vi vet hvem du er. Oppfordringen går også til alle andre brukere! Litt info om dette vil bli lagt til snart. Dag T. Hoelseth 24. sep 2012 kl. 10:09 (CEST)