Diskusjon:Bjelland (fra Riska) (slekt)

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Artikkelnavn

Hvor mange Bjelland-slekter finnes det egentlig? Folketellingen 1900 antyder ihvertfall muligheten for flere enn én slekt. (Sier ikke at vi bør foreta oss noe nå, men problemstillingen kan dukke opp senere.) Dag T. Hoelseth (diskusjon) 30. jan 2014 kl. 15:36 (CET)

Hei Dag, har tenkt på det en stund selv.. Vet jo at det finnes flere Bjelland slekter både i Rogaland, Vestfold, Vest-Agder og sikkert andre steder. Denne Bjelland slekten er nok den mest kjente (Bjellands hermetikk etc.) Men siden det er flere slekter har jeg lurt på å kalle den Bjelland (fra Riska) (slekt). Kanskje du kunne flyttet den med en gang? (Får det ikke til uten å lage en omdirigeringsside..) --Hilsen: David Widerberg Howden. (diskusjon) 30. jan 2014 kl. 16:35 (CET)
Herved utført! Dag T. Hoelseth (diskusjon) 30. jan 2014 kl. 20:35 (CET)
Takker så mye Dag, det er mulig at denne artikkelen også burde vært flyttet: http://www.genealogi.no/mediawiki/index.php/Vatne_(slekt), den burde i tilfelle hete: Vatne_(fra Ørsta)_(slekt) Forsøkte også å reparere lenken på hovedsiden, men nå er det såpass kort tid til utvakgt slekt blir byttet, at det spiller nok ikke så stor rolle. Hilsen: David Widerberg Howden. (diskusjon) 30. jan 2014 kl. 21:58 (CET)
Tror vi lar utvalgsartikkelen ligge, jeg har ikke lært meg godt nok hvordan det fungerer. Vatne skal jeg få sett på. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 30. jan 2014 kl. 22:47 (CET)