Slektshistoriewiki-diskusjon:Prosjektportal (gammel)

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Eit par forslag til andre oppgåver, basert på det eg har sett etter ein kjapp kikk no i lunsjen:

  • Gode råd for nybyrjarar på wiki.
  • Skrive veiledning om korleis opprette og redigere sider. Her trengst det nok nokre rettningslinjer om t.d. navning og kategorisering.
  • Skrive veiledning om korleis opprette og bruke kategoriar.
  • Skrive veiledning om korleis legge inn referansar og kjelder.

Dette er kan hende ting det er tenkt på allereie, men eg kunne ikkje finne noko der eg venta å finne det. Dette er viktige ting som bør på plass så tidleg som mogleg for å sikre at vi får etablert ein god struktur i sidene. Eg kan eventuelt sjå på om eg har noko ferdig som kan brukast/tilpassast (har "fikla" litt med ein privat slekts-wiki før...) Med helsing, Håvard Moe 24. okt 2012 kl. 11:23 (CEST)

Det er veldig fint om du kan begynne å lage disse sidene. Du er hjertelig velkommen på laget! --Leif B. Kristensen 24. okt 2012 kl. 13:47 (CEST)
Begynnelsen til dette ligger under 'Hjelp' (i kolonnen til venstre). Det er sakset fra Lokalhistoriewiki, og innledningsvis er det en lenke til en nybegynnerbrosjyre. --EGL 24. okt 2012 kl. 18:40 (CEST)
Eg fann det som låg under 'Hjelp' etter kvart. Er tanken etter kvart å få overført same innhald som Lokalhistoriewiki har, eller er dette meir for å sjå kva som kan vere aktuelt til å start med? --Håvard Moe 24. okt 2012 kl. 18:56 (CEST)