Portal Talk:Hovedside

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er spennende ut. Vi får diskutere mer neste torsdag, men jeg tenker meg at det kommer en lenke på forsiden til alle slektene også. De utgjør jo brorparten av artiklene.Dag T. Hoelseth 13. feb 2013 kl. 10:10 (CET)

Ja, vi kan ha så mange "bokser" som vi ønsker på forsiden. Det ser mer ryddig ut enn dagens hovedside. Det er også mulig at vi bør opprette en portal for slekter. --J. P. Fagerback 13. feb 2013 kl. 22:52 (CET)
Tllater meg å blande meg i diskusjonen. Det er fint med en mer strukturert forside, men jeg tviler på at folk har som primær interesse å lese om tilfeldige steder, personer etc. Forsiden bør etter min mening gi en best mulig oversikt over wikiens innhold og gi lenker for å finne de forskjellige typene informasjon. Dessuten vil det være behov for administrative ting.--Gthorud 15. feb 2013 kl. 02:13 (CET)

Jeg har endret forsiden nå slik at det er en "fast" artikkel bak vær boks pr. måned. Se arkivlenkene for detaljer. --J. P. Fagerback (diskusjon) 17. aug 2013 kl. 17:55 (CEST)