Diskusjon:Hallvard Trætteberg

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Bilde

Er det noen som sitter på et portrettbilde av Hallvard Trætteberg? Finner ikke noe på Oslobilder.no og tilsvarende. Hadde vært kjekt å kunne illustrere artikkelen. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 27. apr 2017 kl. 11:11 (CEST)

Eneste jeg har kommet over er faksimilen fra hans nekrolog i Aftenposten som er brukt på Lokalhistoriewiki, men dette har du sikkert selv sett - og kvaliteten er ikke av den beste (og så var det det med rettigheter da): https://lokalhistoriewiki.no/index.php/Fil:Hallvard_Tr%C3%A6tteberg_Aftenposten_nekrolog.jpg Men bildet bør jo uansett finnes ett eller annet sted i Aftenpostens arkiver i en bedre og større utgave, men jeg aner ikke hvor behjelpelige de er.--Espen Tjernshaugen (diskusjon) 27. apr 2017 kl. 21:33 (CEST)
i denne artikkelen er det to bilder, men så spørs det om rettigheter, da... https://nbl.snl.no/Hallvard_Trætteberg Elin Galtung Lihaug (diskusjon) 27. apr 2017 kl. 21:30 (CEST)
Store Norske Leksikon har nok egen avtale med NTB/Scanpix. Det har ikke vi, så Scanpix må vi glemme. Får lete litt videre, ev. kontakte familien. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 28. apr 2017 kl. 08:35 (CEST)
Jeg har vært i kontakt med familien og håper å få ordnet et portrettbilde etter hvert. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 2. mai 2017 kl. 10:02 (CEST)