Hjelp:Hvordan bli bruker?

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Registrer deg som bruker

Det er åpent for alle å registrere seg som brukere uavhengig av om man er medlem av en slektsforening eller ikke. Slik oppretter du en konto:

  • Klikk på lenken logg inn/registrer deg som bruker (denne finner du også helt øverst til høyre). NB! Ditt ev. brukernavn/passord på Genealogi.no fungerer ikke her, du må opprette egen konto på wikien.
  • Klikk videre på lenken Registrer deg.
  • Fyll ut skjemaet og klikk på Opprett ny konto under skjemaet.
  • Alle brukere oppgi sitt virkelige navn, men selv om dette anbefales, er det ikke påkrevd som brukernavn. Telefonnumer og e-postadresse er ikke tilatt som brukernavn.
  • Vær oppmerksom på at du må bekrefte på e-post (som blir sendt deg automatisk) at du har registrert deg som bruker, før du kan begynne å jobbe i wikien.
  • Om du ikke får til å registrere deg, gå til en grundigere innføring eller ta kontakt med wikiadministrasjonen.

NB! Samtlige artikler på Slektshistoriewiki kan leses av alle. Du vil ikke få adgang til flere artikler ved å registrere deg. Du er hjertelig velkommen til å bli bruker, men hvis du ikke har noen intensjon om å bidra til wikien nå eller i nærmeste fremtid, anbefaler vi at du venter med å registrere deg.

Min brukerside

Alle brukere har en egen brukerside. Den opprettes automatisk når du registrerer deg. For å gå inn på brukersiden klikker du på navnet ditt i menyen øverst til høyre. Den siden du da får opp, kan du selv fylle med informasjon.

Se ellers Brukervilkår og innsamling av informasjon . > Les mer

Min samtaleside

I den samme menyen har du diskusjonssiden din (min samtaleside), der du blant annet vil kunne finne gode råd og få spørsmål fra andre brukere. Du kan skrive både på din egen og andres diskusjonssider.

> Les mer

Hjelpesider

I navigasjonsboksen til venstre finner du bl.a. nyttige hjelpesider.

> Les mer

Søking

Under disse to menylinjene, finner du søkefeltet, der du kan søke i artiklenes innhold (klikk da på "Søk") eller i deres titler (klikk da på "Gå").

Se også (see also)