Da er boka ferdig og sendt til trykking

Vi har lenge sett på mulighetene for å få skrevet en norsk DNA-bok, med norske eksempler og faguttrykk, som både kan brukes av de som er helt ukjente med temaet og de som har jobbet med DNA en stund. Men da vi fant ut at det ble for mye arbeid å gjøre dette helt fra grunnen av, begynte vi å se på mulighetene til å oversette en slik bok, det førte til at vi tok kontakt med Peter Sjölund om mulighetene til å bruke hans bok som skjelett for å skrive en norsk utgave. Boka har i Sverige vært en stor suksess og ført til mange nye oppdagelser.

Nå har vi endelig kommet i havn med prosjektet og vi har da også tatt med flere norske eksempler og mener at vi har fått en helhetlig norsk utgave, med gode eksempler og nye synsvinkler som ikke har vært publisert før, hverken på norsk eller i tidligere utgaver. Vi er også takknemlig for all god hjelp og innspill fra noen av Norges beste DNA-slektsforskere, uten disse og Peter Sjölunds bok, hadde dette vært en mye større oppgave å løse.

Boka trykkes nå i disse dager og vil sendes ut til de første ca. 20. juni. Så benytt muligheten nå for å få litt godt lesestoff til ferien, den kan bestilles i slektsbutikken.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.