Slektshistoriewiki-diskusjon:Ønskelisten

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk

Ønskelisten

Veldig bra med en slik liste, håper det er greit at artiklene om Ivar Aasen, Peter Christen Asbjørnsen og Christian Michelsen fortsatt står på listen, frem til de begynner å bli litt mer ferdig. Jeg konsentrerer meg først om slekta, så litt mer i biografidelen.. David Widerberg Howden.

Ja, jeg synes det er greit at artiklene står i ønskelisten inntil de er mer eller mindre "fullstendige" (slike artikler blir dog aldri helt "ferdige"). Jeg lurer dog på om det kunne vært en ide å bruke "malen" i artikkelen Thorbjørn Egners aner og bruke anetavlemalen som en illustrasjon? Førstnenvte kan ha fullstendige datoer og fotnoter, sistnevnte kan fungere som "oversiktshjelp"? Skal se om jeg kan fikse en skikkelig mal for "Egner-varianten". Dag T. Hoelseth (diskusjon) 8. apr 2014 kl. 14:34 (CEST)
Dette er sikkert ikke en standard mal, men jeg har gjort et hederlig forsøk: Mal:Anetavle 1-32. Dag T. Hoelseth (diskusjon) 8. apr 2014 kl. 21:30 (CEST)
For øvrig er det fritt frem for alle til å legge til ønsker ... :-) Dag T. Hoelseth (diskusjon) 8. apr 2014 kl. 14:35 (CEST)
Så bra ;) Jeg så vel egentlig først bare anetavlen til Kong Harald og tenkte det var lurt å standardisere, men absolutt det ser evldig bra ut slik det gjør nå på Thorbjørn Egners profil. Verktøylinja er fortsatt litt ustabil her hos meg, men jeg skal forsøke å redigere litt uansett.. (Men er bar å ha fått noen flere verktøy..) Innspill til tavlen, er vel at jeg ville nok brukt kun fet bokstav på navn og ikke nummer. Men det er jo en smakssak da ;) Ellers veldig bra med en slik mal, skal se om jeg får brukt den.. David Widerberg Howden.

Navn på artikkel

LItt usikker på om Edward Munch skrives med -w- ?

De fleste nettsteder opererer med enkel-v, så jeg var nok litt slurvete. Takk for at du passer på! :-) Dag T. Hoelseth (diskusjon) 8. apr 2014 kl. 14:34 (CEST)
Godt at vi er flere som passer på ;) vi er vel alle litt "redaktører" David Widerberg Howden.