Forskjell mellom versjoner av «Hedmark Slektshistorielag»

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: Hedmark Slektshistorielag ble opprinnelig stiftet i 1939 og gjenoppsto i 1996. Geografisk dekker laget området til det gamle [Hedmarken Fogderi], dvs. dagens kommuner Hamar, Stange, Ringsa…)
 
m
Linje 1: Linje 1:
Hedmark Slektshistorielag ble opprinnelig stiftet i 1939 og gjenoppsto i 1996. Geografisk dekker laget området til det gamle [Hedmarken Fogderi], dvs. dagens kommuner Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Lagets formål er å fremme interessen for slektsgranskning og biografisk arbeid. Laget skal være et bindeledd mellom dem som interesserer seg for slektshistoriske spørsmål og på beste måte rasjonalisere det slektshistoriske arbeidet.
+
Hedmark Slektshistorielag ble opprinnelig stiftet i 1939 og gjenoppsto i 1996. Geografisk dekker laget området til det gamle [[Hedmarken Fogderi]], dvs. dagens kommuner Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Lagets formål er å fremme interessen for slektsgranskning og biografisk arbeid. Laget skal være et bindeledd mellom dem som interesserer seg for slektshistoriske spørsmål og på beste måte rasjonalisere det slektshistoriske arbeidet.
  
Laget utgir [Hedmark Slektshistoriske Tidsskrift] 2 ganger i året.
+
Laget utgir [[Hedmark Slektshistoriske Tidsskrift]] 2 ganger i året.
  
 
Egen hjemmeside med avskrift av kilder [http://www.hedmarkslekt.no www.hedmarkslekt.no]
 
Egen hjemmeside med avskrift av kilder [http://www.hedmarkslekt.no www.hedmarkslekt.no]
  
 
[[Kategori: Slektshistorielag i Norge]]
 
[[Kategori: Slektshistorielag i Norge]]

Revisjonen fra 8. jul. 2012 kl. 10:27

Hedmark Slektshistorielag ble opprinnelig stiftet i 1939 og gjenoppsto i 1996. Geografisk dekker laget området til det gamle Hedmarken Fogderi, dvs. dagens kommuner Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Lagets formål er å fremme interessen for slektsgranskning og biografisk arbeid. Laget skal være et bindeledd mellom dem som interesserer seg for slektshistoriske spørsmål og på beste måte rasjonalisere det slektshistoriske arbeidet.

Laget utgir Hedmark Slektshistoriske Tidsskrift 2 ganger i året.

Egen hjemmeside med avskrift av kilder www.hedmarkslekt.no