Genea-LAN 2016

Fra Slektshistoriewiki
Revisjon per 18. nov. 2016 kl. 21:12 av Dag T. Hoelseth (diskusjon | bidrag) (Ny side: '''Genea-LAN 2016''' (''LAN-party for slektsforskere'') arrangeres av Norsk Slektshistorisk Forening i Slektsforskernes hus i Øvre Slottsgate 2 B i Oslo lørdag 19. og søndag [[20....)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Genea-LAN 2016 (LAN-party for slektsforskere) arrangeres av Norsk Slektshistorisk Forening i Slektsforskernes hus i Øvre Slottsgate 2 B i Oslo lørdag 19. og søndag 20. november 2016.

I medlemsbladet Genealogen presenteres LAN-partyet som «det største sosiale treffet for slektsforskere i år». Arrangementet starter som vanlig kl. 10 lørdag morgen og holder det gående til søndag kl. 14 når høstmøtet overtar. Det loves «foredrag, DNA-hjørne, konkurranser, tips og triks, enkel servering og sist, men ikke minst: Mye slektsforskning og moro! Ta med slektsgåter, så løser vi dem i fellesskap. ArkivDigital[1] vil være til stede under deler av arrangementet.»[2]

Høstmøte

På høstmøtet vil Terje Gudbrandson holde foredrag med tittel Personnavn og virkelighet. Søk etter et samsvar. Det blir salg av foreningens skrifter og CD-er.

Referanser

  1. ArkivDigital.
  2. Genealogen nr. 2, 2016.

Se også

Eksterne lenker