Fil:Teiste.jpg

Fra Slektshistoriewiki
Revisjon per 5. nov. 2012 kl. 21:19 av Rune Nedrud (diskusjon | bidrag) (Dette er fra en tegning som er en kopi av Nicolas Berghs originale våpenbok. Ukjent hvem som har tegnet kopien og når det ble gjort. Kopien er ikke helt identisk i alle detaljer med de trykte tegningene i H. K. Steffens: Slægten Aall, sidene 84 og 94. )
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk
Teiste.jpg(507 × 433 piksler, filstørrelse: 54 KB, MIME-type: image/jpeg)

Dette er fra en tegning som er en kopi av Nicolas Berghs originale våpenbok. Ukjent hvem som har tegnet kopien og når det ble gjort. Kopien er ikke helt identisk i alle detaljer med de trykte tegningene i H. K. Steffens: Slægten Aall, sidene 84 og 94.

Våpenboken har våpenavbildninger Theiste for både Elsebeth Theiste gift med kannikken Claus Bergh, og hennes far, "ærlig og welbyrdig Mand Oluf Theiste til Bielland Gaard".

Filhistorikk

Klikk på et tidspunkt for å vise filen slik den var på det tidspunktet.

Dato/tidMiniatyrbildeDimensjonerBrukerKommentar
nåværende5. nov. 2012 kl. 21:19Miniatyrbilde av versjonen fra 5. nov. 2012 kl. 21:19507 × 433 (54 KB)Rune Nedrud (diskusjon | bidrag)Dette er fra en tegning som er en kopi av Nicolas Berghs originale våpenbok. Ukjent hvem som har tegnet kopien og når det ble gjort. Kopien er ikke helt identisk i alle detaljer med de trykte tegningene i H. K. Steffens: Slægten Aall, sidene 84 og 94.
  • Du kan ikke overskrive denne filen.

Følgende 3 sider har lenker til denne filen:

Metadata