Forskjell mellom versjoner av «DISputten»

Fra Slektshistoriewiki
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
 
[[Bilde:DISputten 2014 1 forside.JPG|thumb|200px|Forsidebilde av DISputten 1/2014.]]
 
[[Bilde:DISputten 2014 1 forside.JPG|thumb|200px|Forsidebilde av DISputten 1/2014.]]
'''DISputten''' er medlemsbladet til DIS-Oslo/Akershus, som kommer ut med 4 utgaver i året. I medlemsbladet finner man informasjon om aktivitetene i lokallaget samt slektshistoriske artikler og annet. Bladet startet opp i 1994 og het opprinnelig ''Medlemsblad DIS-Oslo/Akershus''. Det nåværende navnet har vært i bruk siden 1997.<ref>* [http://oa.disnorge.no/disputten-vart-medlemsblad DISputten &ndash; vårt medlemsblad] (hjemmesiden til DIS-Oslo/Akershus, sist besøkt 19. mai 2014).</ref> Den tredje utgaven hvert år tjener som messeavis for [[Slektsforskerdagen]]. Tidsskriftets redaktør er Liv Ofsdal.  
+
'''DISputten''' er medlemsbladet til Slekt og Data-Oslo/Akershus (tidligere DIS-Oslo/Akershus), som kommer ut med 4 utgaver i året. I medlemsbladet finner man informasjon om aktivitetene i lokallaget samt slektshistoriske artikler og annet. Bladet startet opp i 1994 og het opprinnelig ''Medlemsblad DIS-Oslo/Akershus''. Det nåværende navnet har vært i bruk siden 1997.<ref>* [http://oa.disnorge.no/disputten-vart-medlemsblad DISputten &ndash; vårt medlemsblad] (hjemmesiden til DIS-Oslo/Akershus, sist besøkt 19. mai 2014).</ref> Den tredje utgaven hvert år tjener som messeavis for [[Slektsforskerdagen]]. Tidsskriftets redaktør er Liv Ofsdal.  
  
DIS-Oslo/Akershus er ett av lokallagene til [[DIS-Norge, Slekt og Data]].  
+
Slekt og Data-Oslo/Akershus er ett av lokallagene til [[Slekt og Data]].  
  
 
==Referanser==
 
==Referanser==
Linje 8: Linje 8:
  
 
==Eksterne lenker==
 
==Eksterne lenker==
* [http://oa.disnorge.no/disputten-vart-medlemsblad DISputten &ndash; vårt medlemsblad] (hjemmesiden til DIS-Oslo/Akershus).
+
* [http://oa.disnorge.no/disputten-vart-medlemsblad DISputten &ndash; vårt medlemsblad] (hjemmesiden til Slekt og Data-Oslo/Akershus).
  
 
[[Kategori:Norske slektshistoriske tidsskrifter]]
 
[[Kategori:Norske slektshistoriske tidsskrifter]]

Revisjonen fra 29. apr. 2016 kl. 06:13

Forsidebilde av DISputten 1/2014.

DISputten er medlemsbladet til Slekt og Data-Oslo/Akershus (tidligere DIS-Oslo/Akershus), som kommer ut med 4 utgaver i året. I medlemsbladet finner man informasjon om aktivitetene i lokallaget samt slektshistoriske artikler og annet. Bladet startet opp i 1994 og het opprinnelig Medlemsblad DIS-Oslo/Akershus. Det nåværende navnet har vært i bruk siden 1997.[1] Den tredje utgaven hvert år tjener som messeavis for Slektsforskerdagen. Tidsskriftets redaktør er Liv Ofsdal.

Slekt og Data-Oslo/Akershus er ett av lokallagene til Slekt og Data.

Referanser

  1. * DISputten – vårt medlemsblad (hjemmesiden til DIS-Oslo/Akershus, sist besøkt 19. mai 2014).

Eksterne lenker