Slektsforskerkonferansen 15-17. okt.

Vi har nå vært gjennom en periode med mye nedstenging og liten mulighet for å møtes. Men nå som samfunnet åpner igjen, så satser vi på å arrangere Slektsforskerkonferansen 15-17. oktober 2021 på Thon hotel Oslo AirPort Gardermoen. Konferansen  innledes på fredag kl. 12:00 av et grunnleggende 6-timers kurs av Peter Sjölund om Autosomalt-DNA og mer avansert triangulering. Det blir en rekke foredrag innen bla. slektsforskning, navnetradisjon, folketro, boforhold, ukjent opphav og DNA. Det er begrenset med plasser og DNA-kurset på Fredag er snart fulltegnet.


Foredrag:

Konferansehelga starter kl 10:00 med foredrag på Lørdag morgen og avsluttes på Søndag kveld kl. 17:00


Priser og detaljer:

DNA kurs fredag 15. okt. med Peter Sjölund:

Et 6 timers kurs om autosomalt DNA som avsluttes med en del om triangulering. Kurset starter kl. 12:00 og holder på til ca. kl. 19:00, dette koster 1250,- og enkel bevertning er inkludert. NB! kurset er fulltegnet, men vi har ventelister.

Konferansehelg 16 – 17 oktober:

Spennende foredrag fra lørdag til søndag. Inkludert i prisen for konferansehelgen er overnatting fra lørdag til søndag samt alle måltider. Dette koster 3500 kr per person i enkeltrom eller 3200 kr per person i dobbeltrom.

Ekstra overnatting fra fredag til lørdag:

Er du med på både kurs og konferanse og ønsker en ekstra overnatting fra fredag til lørdag i tillegg, så koster det kr 895 per person i enkeltrom og kr 550 per person i dobbeltrom. Ønsker du også å overnatte fra torsdag bes du ta kontakt med aktivitet@genealogi.no


Foredragsholdere:

6 thoughts on “Slektsforskerkonferansen 15-17. okt.

  1. Når starter og slutter konferansen (med tanke på flytider og eventuelt behov for ekstra overnattinger)? Kan konferansen gjennomføres med dagens smitteverntiltak, eller vil den bli utsatt igjen dersom det ikke lempes på reglene?

  2. Hei Christoffer. Selve konferansehelga starter kl. 10:00 på Lørdag og avsluttes på Søndag kl. 17:00. Konferansen vil kunne avholdes etter gjeldende smittervernregler og eventuelle tiltak vil kunne overholdes av hotell og arrangør.

  3. Hei. Kan ikke se at det står noe sted om hvor man skal møte opp på lørdag kl 10.00.
    Kjører bil fra Skien, så trenger å parkere på et praktisk sted.

Legg igjen en kommentar